Mesajul Mihaelei Rădulescu: ”Aceste două luni lungi nu au fost așa de rele”

12.05.2020, 12:48
Mesajul Mihaelei Rădulescu: ”Aceste două luni lungi nu au fost așa de rele”
Mesajul Mihaelei Rădulescu: ”Aceste două luni lungi nu au fost așa de rele”

Mihaela Rădulescu le-a trajnsmis un mesaj fanilor săi din online, mulțumindu-le că au ajutat-o să treacă mai ușor peste perioada de izolare.

În ultimele luni, Mihaela Rădulescu s-a aflat, ca toată lumea, în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare, cărora a ținut să le mulțumească pentru că au ajutat-o să treacă mai ușor peste această perioadă.

A ajuns să-și cunoască mai bine fanii

„Vă mulțumesc foarte mult, în aceste două lungi luni nu au fost așa de rele datorită vouă. Chiar m-am distrat cu voi. Atâta timp cât rămânem împreună, stăm conectați și uniți mereu vom fi bine. Am fost împreună în asta împărțind toate sentimentele indiferent care au fost acestea.

În această perioadă am ajuns să vă cunosc mai bine. Acum știu cine este în spatele fotografiilor voastre pentru că v-am citit postările și a fost fascinant. De acum vom fi și mai uniți”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de pe o rețea de socializare, potrivit spynews.ro.

Se iubește de mulți ani cu austriacul Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.

Mihaela Rădulescu trăiește de mai mulți ani o poveste de iubire cu celebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a avut o relație de lungă durată cu Dani Oțil, co-prezentatorul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1.

A vrut să aibă o familie numeroasă

Mihaela Rădulescu a vrut să aibă o familie numeroasă cu mai mulți copii. S-a gândit chiar și să înfieze un copil.

“De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a declarat Mihaela Rădulescu.

 

citește și...