Incredibil cum arăta chef Sorin Bontea la începutul anilor ’90. A rupt gura târgului cu look-ul pe care-l avea!

30.08.2020, 14:32
Incredibil cum arăta chef Sorin Bontea la începutul anilor '90. A rupt gura târgului cu look-ul pe care-l avea!
Incredibil cum arăta chef Sorin Bontea la începutul anilor '90. A rupt gura târgului cu look-ul pe care-l avea!

Chef Sorin Bontea și-a uimit fanii cu o fotografie care datează de la începutul anilor ’90. Internauții au fost impresionați de look-ul juratului de la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Chef Sorin Bontea a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie realizată în anul 1993, în care apare aături de o gașcă de prieteni, pe litoral.

Fanii au fost extrem de surprinși să-descopere pe chef Sorin Bontea foarte bronzat, tânăr, cu părul creț și cu abdomenul plin de pătrățele.

”Amintiri din copilărie ? Ia ziceți, care sunt eu?”, i-a întrebat chef Sorin Bontea pe fanii săi.

”Cel cu pătrățele! Arată cel mai bine. de fapt, și acum arată cel mai bine dintre cei trei chefi”, ”Cel din mijloc, cu șlapi albaștri”, ”Unde sunt pătrățelele acum Sorin?”, ”Pătrățele ca pătrățele, dar papuci sunt mortali, chef”, ”Erai frumușel foc”, ”Părul, pătrățelele și zâmbetul sunt inconfundabile! cel din mijloc”, ”ce pătrățele! Cef, aș fi zis în ’93 că vă faceți antrebnor de fitness, nu bucătar”, ”Chef, aveți niște pătrățele de invidiat! Frumos atunci și frumos și acuma”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui chef Sorin Bontea.

Postarea juratului de la emisiunea ”Chefi la cuțite” a primit like după like de la cei care urmăresc acestuia activitatea pe rețelele de socializare.

 

Când începe noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1, în data de 7 septembrie 2020 și va fi difuzat trei zile pe săptămână  – luni, marți și miercuri. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

citește și...