Incidentul prin care a trecut Irina Loghin în copilărie. ”Am rămas cu o teamă”

28.05.2021, 12:42
Incidentul prin care a trecut Irina Loghin în copilărie. ”Am rămas cu o teamă”
Incidentul prin care a trecut Irina Loghin în copilărie. ”Am rămas cu o teamă”

Interpreta de muzică populară Irina Loghin și-a amintit de un incident extrem de neplăcut prin care a trecut în copilărie.

Irina Loghin a povestit ce a pățit în copilărie, atunci când a crezut că va fi atacată de lupi. ”Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât”, a spus artista la o emisiune TV, conform a1.ro.

”Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a completat cântăreața de muzică populară.

Irina Loghin, interzisă la TV pe vremea comunismului

 

Irina Loghin a povestit, într-un interviu pentru revista Taifasuri, că a cântat la 15 Revelioane pentru familia Ceușescu.

De asemenea, celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit și cum a ajuns să fie interzisă la TV în anii comunismului. Timp de opt ani, aceasta nu a mai avut voie să cânte nicăieri.

„Timp de 15 ani mi-am petrecut Revelionul cântând pentru familia Ceauşescu. Primeam telefon de la Ministerul Culturii, îmi spuneau că sunt chemată şi mă duceam, că nu aveam ce să fac. Dar Crăciunul îl petreceam întotdeauna alături de familie. Iar apoi m-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi «binevoitori», care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri. Primeam mii de scrisori, se zvonea că sunt în puşcărie, veneau oamenii din provincie special să mă caute, să afle ce e cu mine. În acest timp am mai cântat, dar în mare secret. Oamenii mă doreau pe scenă, dar era extrem de greu să ajung la ei”, a mărturisit Irina Loghin, potrivit revistei Viva.

citește și...