Încă o eliminare la ”Survivor România”. Romina din echipa Războinicilor a părăsit competiția

15.03.2021, 09:40
Încă o eliminare la ”Survivor România”. Romina din echipa Războinicilor a părăsit competiția
Încă o eliminare la ”Survivor România”. Romina din echipa Războinicilor a părăsit competiția”

Încă o eliminare la competiția ”Survivor România”, de la Kanal D. Cea care a părăsit concursul este Romina, din echipa Războinicilor.

Duminică, 14 martie 2021, a avut loc un nou consiliu de eliminare la show-ul ”Survivor România. Inițial, propuși pentru eliminarea din competiție au fost Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor și Albert de la echipa Războinicilor. Albert însă a fost desemnat favoritul publicului, astfel că a scăpat de eliminare. Acesta a trebuit să facă o nominalizare și l-a propus pentr ieșirea din concurs pe Sorin. Pe locul doi în topul favoriților publicului din echipa Războinicilor a fost Andrei, cel care a propus-o pentru eliminare pe Romina, care a intrat în concurs în urmă cu două săptămâni.

În echipa Faimoșilor, cea care a fost desemnată favorita publiculuii a fost Elena Marin, care l-a propus pentru eliminare pe Sebastian Chitoșcă. Acesta s-a aflat în situația de a fi eliminat alături de Andreea Antonescu.

Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat concurenta

Andrei din echipa Războincilor a explicat de ce a nominalizat-o pe Romina pentru eliminare: “Vreau sa multumesc oamenilor de acasa. Nu ma asteptam, ma asteptam la oricine altcineva, dar sa nu ies pe locul doi, dar ma simt si trist ca trebuie sa votez pe cineva, asta e cea mai proasta parte. Iesind pe locul doi, sper ca am reusit sa imi fac familia si mai mandra.”De cand am intrat in competitie, am zis ca votez pe criterii sportive. Toti suntem foarte ok pe partea sportiva si sociala, toti suntem la fel de buni, am avut putin timp, sper din suflet sa nu iasa, iar motivul este ca a adus puncte pana acum. Au fost aduse cu verigile slabe de la Faimosi. As intreba-o daca se va intari sau va fi folosita ca o strategie a Faimosilor. Acea persoana este Romina”

“Eu am spus ca in orice moment ma astept sa fiu votata. Nu imi este teama, stiu unde am venit, eu am urmat strategia grupului. Nu am fost asa rea pe traseu, fiecare e liber sa nominalizeze”, a spus Romina după ce a aflat că este nominalizată, potrivit kanald.ro.

În uma voturilor de la telespectatori, Romina a fost cea care a părăsit competiția din Republica Dominicană. “Nu ma surprinde, ma asteptam oricand sa fiu votata. Ma bucur de experienta de aici, daca colegul meu a spus asa, nu am hotarat eu. Nu am luat puncte doar cu Andreea Antonescu, am luat si cu Ana si Elena. Ma bucur de experienta asta si atat”, a declarat Romina la ieșirea din concurs.

citește și...