În interiorul colecției scandaloase de supermașini de 1 milion de lire sterline a unui cripto-milionar de 14 ani

12.11.2022, 15:30

Haziq Nasri, care are peste 40.000 de urmăritori pe canalul său TikTok, spune într-un videoclip că atunci când avea doar 10 ani a cumpărat o Toyota IQ pentru o jumătate de Bitcoin, iar acum are o flotă completă de super-mașini. Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa.

Un adolescent autointitulat milionar Bitcoin, care și-a cumpărat primul său automobil la vârsta de 10 ani, a arătat cum colecția sa a crescut până la o flotă scumpă de supermașini.

“Iată colecția mea completă de mașini ca milionar Bitcoin în vârstă de 14 ani în 2022, hai să mergem”, s-a lăudat Haziq Nasri din Malaezia pe TikTok, transmite dailystar.co.uk.

Supermașini de 1 milion de lire sterline

Tânărul susține că este expert în cripto-monede și este unul dintre numeroșii tineri din întreaga lume care profită de boom-ul monedei online.

Nasri, care are peste 40.000 de urmăritori pe canalul său TikTok, spune în videoclipul său că, la doar 10 ani, a cumpărat o Toyota IQ pentru o jumătate de Bitcoin.

Mulți oameni nu au fost convinși că tânărul este proprietarul parcului auto

Astăzi, o jumătate de Bitcoin valorează 14.187,61 lire sterline, în timp ce în 2018 prețul a fluctuat foarte mult, de la aproximativ 10.000 de lire sterline până la 6.000 de lire sterline, conform Statista.com.

Dar mașina japoneză micuță pălește în semnificație față de restul flotei aparente a tânărului. Nasri își pliază camera în clip pentru a dezvălui un Range Rover Sport Autobiography.

L-a cumpărat la vârsta de doar 12 ani, acum doi ani, spune el în videoclip. Astăzi, prețul acestui vehicul începe de la aproximativ 80.000 de lire sterline, nou-nouț.

Apoi, parcul său auto ia o creștere abruptă în ceea ce privește luxul și performanța. Un Ferrari FF albastru, urmat de emblematicul Lamborghini Aventador galben, ocupă un loc de cinste în colecția sa. Cele două super-mașini au costat probabil mai mult de 1 milion de lire sterline.

Cu toate acestea, mulți oameni nu au fost convinși că tânărul este proprietarul parcului auto, unii crezând că acesta a înregistrat mașinile părinților săi și le-a prezentat ca fiind ale sale.

O persoană a glumit într-un comentariu sub videoclip: “Tată: Hei, fiule, ce faci, îmi înregistrezi mașina? Fiul: ahh emmmmmm nimic.”

O a doua persoană a intervenit: “Imaginați-vă că dețineți atât de multe mașini, dar nu le puteți conduce.”

Cu toate acestea, nu este exclus ca Nasri să obțină un venit frumușel din criptomonede. Erik Finman a devenit cel mai tânăr milionar Bitcoin la vârsta de 18 ani. El a început să investească în criptomonede când avea doar 12 ani, după ce fratele său mai mare i-a povestit despre ele.

 

 

citește și...