„Cel mai bogat copil din SUA” are mai multe case și o colecție de bolizi de lux la vârsta de 15 ani

13.06.2022, 17:13

Donald Dougher, care se autointitulează „cel mai bogat copil din America”, nu a trebuit să aștepte foarte mult în viață pentru a câștiga banii. Se estimează că are o avere care valorează milioane de dolari  la vârsta de doar 15 ani. Donald și-a cheltuit banii pe  bolizi de lux, inclusiv McLaren și Bugatti, pe care le arată pe contul său TikTok, care are 268.000 de urmăritori.

Mulți oameni visează să fie bogați într-o zi. Cu toate acestea, Donald Dougher, care se autointitulează „cel mai bogat copil din America”, nu a trebuit să aștepte foarte mult în viață pentru a câștiga banii.

Se estimează că tânărul are o avere de milioane de dolari la vârsta de doar 15 ani – se pare că el câștigă 17.000 de lire sterline pe lună, potrivit dailystar.co.uk.

Cine este „cel mai bogat copil din America”

Donald și-a acumulat bogăția uimitoare datorită canalului său YouTube pe care l-a creat în 2019. Și de atunci, s-a extins și pe TikTok și Instagram.

Videoclipurile sale sunt vizionate de milioane de oameni și – probabil din veniturile din reclame – l-au făcut incredibil de bogat, în ciuda vârstei sale fragede.

Familia sa a „abandonat” o casă de 4,8 milioane de lire sterline

În ciuda faptului că se numește în mod regulat „cel mai bogat copil din America”, se crede că el se află de fapt pe locul 19.

În ciuda faptului că nu poate să conducă în mod legal în SUA, Donald și-a cheltuit banii pe  bolizi de lux, inclusiv McLaren și Bugatti, pe care le arată pe contul său TikTok, care are 268.000 de urmăritori.

El vorbește și despre vacanțele sale fastuoase pe contul de socializare, inclusiv despre o excursie recentă în Bahamas. De asemenea, Donald i-a șocat pe fani când a spus că familia sa a „abandonat” o casă de 4,8 milioane de lire sterline după ce pivnița a fost inundată din cauza a unor palmieri de 800.000 de lire sterline plantați accidental în locul greșit.

Tânărul a spus că are o piscină într-una dintre casele sale, dar a spus că nu a folosit-o pentru că era amplasată la parter și „nu putea să fie deranjat să meargă acolo”. „Noi locuim aici de două luni… sunt multe etaje mai jos”, a spus el.

Printre alte achiziții generoase, Donald are pantofi de sport cu șireturi, iar mulți dintre pantofii săi costă mii de dolari. Cu toate acestea, el a spus că depune efort pentru a-și câștiga baniii. „Nu există o oră pe săptămână în care să nu lucrez”, a susținut el.

citește și...