În ce și-a investit banii Ionuț Belei, marele câștigător al sezonului 8 ‘Chefi la cuțite’

16.06.2021, 13:33
În ce și-a investit banii Ionuț Belei, marele câștigător al sezonului 8 'Chefi la cuțite'

Ionuț Belei, câștigătorul sezonul 8 ‘Chefi la cuțite’, a dezvăluit în ce a investit cei 30.000 de euro pe care i-a încasat de la Antena 1, în 2020. Tânărul a fost prezent în semifinalele sezonului 9 ‘Chefi la cuțite’, unde a degustat din preparatele făcute de concurenți. 

Ionuț Belei își deschide restaurant

Foștii concurenții din sezonul 8 au venit în platoul emisiunii ‘Chefi la cuțite’, printre ei numărându-se și Ionuț Belei, marele câștigător al sezonului trecut.

El s-a destăinuit lui Speak și a mărturisit ce a făcut în ultimul an. Ionuț Belei, marele câștigător al trofeului ‘Chefi la cuțite’, a dezvăluit faptul că urmează să își deschidă un restaurant luna viitoare

‘Aștept să deschid cât de curând, se va întâmpla în cursul lunii viitoare’, a spus Ionuț Belei, la Antena 1.

Ionuț Belei a câștigat finala ‘Chefi la cuțite’, sezonul 8

Pentru a-i impresiona juriul format din 11 chefi de top din România, în finala sezonului 8 ‘Chefi la cuțite’, Ionuț a pus la cale un meniu de fine dining, din trei feluri: starter (aperitiv), main course (fel principal) și desert.

El a fost ajutat de foștii concurenți care au fost eliminați pe parcurs din competiție. Cei mai mulți au fost din echipa lui Chef Scărlătescu, cel care nu a avut niciun om în finală.

Cătălin Rizea, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu, Paul Maxim și Coca Nicola Eupsihie au fost “băieții de aur”, cei care au făcut tot ce au putut pentru ca Ionuț să fie câștigător.

“Împreună am reușit! Fără voi nu aș fi reușit și vă mulțumesc că ați dat dovadă de bărbăție! Chiar dacă pe parcursul competiției ne-am mai arătat colți, în final am ajuns să muncim cot la cot și să dăm dovadă de profesionalism! Vă doresc toate cele bune și spor la gătit”, a transmis câștigătorul sezonului 8 ‘Chefi la cuțite’, după terminarea show-ului.

citește și...