Ce i-a reproșat Maria Șandru lui Ionuț Belei în finala ‘Chefi la cuțite’! Colega lui de echipă a tunat și fulgerat la adresa tânărului

17.12.2020, 11:42
Ce i-a reproșat Maria Șandru lui Ionuț Belei în finala 'Chefi la cuțite'! Colega lui de echipă a tunat și fulgerat la adresa tânărului
Ce i-a reproșat Maria Șandru lui Ionuț Belei în finala 'Chefi la cuțite'

Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea, este marele câștigător al sezonului 8 ‘Chefi la cuțite’. Încă din audiții, tânărul de 26 de ani a impresionat jurații și a reușit să facă cele mai frumoase și gustoase farfurii. 

Ionuț Belei a fost declarat câștigătorul sezonului 8, ‘Chefi la cuțite’ 2020! Sorin Bontea a crezut în el și i-a oferit cuțitul de aur care l-a trimis direct în echipe.

În marea finală ‘Chefi la cuțite’, Ionuț Belei s-a luptat cu finalistele Roxana Blenche și Maria Șandru.

Ionuț Belei a câștigat finala ‘Chefi la cuțite’

Pentru a-i impresiona juriul format din 11 chefi de top din România, Ionuț a pus la cale un meniu de fine dining, din trei feluri: starter (aperitiv), main course (fel principal) și desert.

El a fost ajutat de foștii concurenți care au fost eliminați pe parcurs din competiție. Cei mai mulți au fost din echipa lui Chef Scărlătescu, cel care nu a avut niciun om în finală.

Cătălin Rizea, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu, Paul Maxim și Coca Nicola Eupsihie au fost “băieții de aur”, cei care au făcut tot ce au putut pentru ca Ionuț să fie câștigător.

“Împreună am reușit! Fără voi nu aș fi reușit și vă mulțumesc că ați dat dovadă de bărbăție! Chiar dacă pe parcursul competiției ne-am mai arătat colți, în final am ajuns să muncim cot la cot și să dăm dovadă de profesionalism! Vă doresc toate cele bune și spor la gătit”, a transmis câștigătorul sezonului 8 ‘Chefi la cuțite’, după terminarea show-ului.

Ce i-a reproșat colega lui de echipă

După ce a fost desemnat câștigătorul ‘Chefi la cuțite’, Maria Șandru, colega lui de echipă, dar și finalistă, l-a criticat că nu a fost corectă alegerea desertului pe care l-a prezentat în ultima probă. Tânărul de 26 de ani i-a dat gata pe cei 11 chefi care au jurizat în marea finală cu un Nougat Mousse cu brittle de caramel sărat, fructe și spumă de grenadină.

În schimb, Maria Șandru a avut de comentat vizavi de preparatul ales de Ionuț Belei. Ea a spus că a gătit fix același desert pe care îl mai prezentase anterior. Diferența a făcut-o însă proba de desert, unde s-au acordat cele mai mari note, iar Ionuț Belei a obținut cel mai mare punctaj. El a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

‘Ionuț a fost mai bun astăzi și a meritat-o. Dar nu și-a meritat-o cu ultima farfurie. La desert, același desert pe care l-a tot prezentat întruna. Deci nu a făcut nimic nou. Dar asta e. Chefii nu știu, jurații nu știu cine e, cum e și na… Felicitări, ce sa zic’, a declarat Maria Șandru la testimonialul final de la ‘Chefi la cuțite’.

citește și...