Ce are de gând să facă Ionuț Belei cu banii câștigați la ‘Chefi la cuțite’

17.12.2020, 19:00
Ce are de gând să facă Ionuț Belei cu banii câștigați la 'Chefi la cuțite'
Ce are de gând să facă Ionuț Belei cu banii câștigați la 'Chefi la cuțite'

Miercuri seară, 16 decembrie, emisiunea ‘Chefi la cuțite’ și-a desemnat câștigătorul sezonului cu numărul 8! Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a plecat acasă cu mult râvnitul premiu de 30.000 de euro. 

Concurentul de 29 de ani a reușit să impresioneze juriul cu cele trei preparate din marea finală ‘Chefi la cuțite’.

Ionuț Belei a câștigat ‘Chefi la cuțite’

‘Pentru mine totul e un vis. Am venit la Chefi la cuțite pentru că îmi doream să mă pot întoarce în țară, să încep o viață aici. Îi mulțumesc lui chef Sorin Bontea pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru șansa pe care mi-a acordat-o. Sunt extraordinar de fericit’, a declarat Ionut Belei, imediat după terminarea show-ului culinar de la Antena 1.

‘Ionuț e născut pentru bucătărie. Mi-am dat seama de asta încă din audiții, fapt ce m-a făcut să îi dau Cuțitul de Aur. Tot ce a făcut pe parcursul competiției a fost o confirmare a talentului extraordinar pe care îl are‘, a declarat și chef Sorin Bontea.

Ce va face cu premiul cel mare

Ionuț Belei a fost invitat în emisiunea ‘Xtra Night Show’, miercuri noapte, după difuzarea finalei ‘Chefi la cuțite’. Acesta a dezvăluit ce are de gând să facă cu premiul obținut.

Asta vreau să fac şi cu premiul. Vreau să merg în Franţa, să fac un curs renumit. Doresc şi tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că şi noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin şi cu siguranţă avem potenţial în România’, a mărturisit Ionuţ, la Xtra Night Show.

Pentru cei care nu știu, Ionuț Georgel Belei a plecat în Germania pe când avea doar 19 ani, după ce obținuse o diplomă de tehnician în instalaţii electrice. Ajuns acolo, acesta a dat peste condiții grele. O perioadă a fost nevoit să doarmă pe jos, într-un loc plin de igrasie şi fără geamuri.

Fratele lui a fost cel care l-a convins să se apuce de bucătărit, iar în cele din urmă a ajuns bucătar șef în Germania.

citește și...