În ce relații este Lucian Viziru cu soacra sa. ”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem”

31.01.2022, 15:06
În ce relații este Lucian Viziru cu soacra sa. ”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem”
În ce relații este Lucian viziru cu soacra sa. ”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a dat amănunte despre familia sa la podcastul realizat de preezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Acesta a dezvăluit în ce relații este cu soacra sa, mama soției sale, Ema. ”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem”, a mărturisit Lucian Viziru.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Prezent la podcastul realizat de preezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Lucian Viziru a dezvăluit în ce relații este cu mama partenerei sale de viață. Noi ne iubeam la început, mă consideram norocos că ne înțelegem. Ea mă place pe mine ceva mai mult decât o plac eu pe ea, a spus el, potrivit click.ro.

În ce relații este Lucian Viziru cu soacra sa. ”Nu stați cu părinții sau cu socrii în casă. Niciodată n-a ieșit bine”

Artstul a explicat că relația cu soacra sa este una tensionată. „Nu ne-am da în cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Dacă o duc mai departe nu mai e amuzant..Să o lăsăm așa, e suficient, crede-mă. După emisiune sigur încep să o sune vecinele și să îi zică: Tu l-ai băgat în spital! Tu l-ai omorât! Fir-ai a d***u!”, a mai spus Lucian Viziru despre soacra sa.


„Vă dau un sfat, că eu sunt trecut prin viață. Nu stați cu părinții sau cu socrii în casă. Niciodată n-a ieșit bine!… „Înainte îi luam (soacrei n.r) detergent de vase scump, să nu își strice mâinile. Acum dacă mergem la cumpărături îl iau pe cel mai ieftin”, a completat Lucian Viziru, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...