În ce relații este Doru Todoruț cu fosta soție. L-a dat în judecată pentu pensia alimentară

19.01.2021, 11:49
În ce relații este Doru Todoruț cu fosta soție. L-a dat în judecată pentu pensia alimentară
În ce relații este Doru Todoruț cu fosta soție. L-a dat în judecată pentu pensia alimentară

Cântărețul Doru Todoruț a vorbit despre relațiile în care a rămas cu fosta sa soție.

Doru Todoruț a fost căsătorit și are trei fetițe. De asemenea, artistul a avut o relație cu Irina Baianț, însă aceasta s-a încheiat.

Solistul trupei Deepcentral se declară un tată dedicat, care petrece foarte mult timp cu cele trei fetițe pe care le are din căsnicia cu Rocsana. În urmă cu două luni, cântărețul a fost dat în judecată de fosta soție, pentru neplata integrală a pensiei alimentare. Doru Todoruț a vorbit despre familia sa și despre fosta soție la o emisiune de televiziune. „Ca părinți suntem ok. Avem o relație cât se poate de civilizată și cam atât. Nu interacționăm foarte mult în afara copiilor, că așa e subiectul”,a spus artistul, potrivit spynews.ro.

În urmă cu ceva timp, cântărețul explica de ce a fost în imposibilitatea de a plăti pensia alimentară întreagă. „Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel. Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele. Când ea a cerut executare silită, nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea”, afirma el.

Ce spune Doru Todoruț despre viața sa sentimentală

Despre viața sa sentimentală din prezent a făcut solistul trupei Deepcentral declarații la postul de televiziune Antena Stars, de curând.

„Am deprins o reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație. Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic”, a declarat Doru Todoruț, potrivit spynews.ro.

Întrebat despre eventualitatea de a se căsători din nou, artistul a răspuns: „Mi-e atât de bine singur… Nu am răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără”.

citește și...