Alexandra Ungureanu, detalii din viața sentimentală. ”Eu nu am fost cuplată cu persoane publice”

04.11.2020, 16:15
Alexandra Ungureanu, detalii din viața sentimentală. ”Eu nu am fost cuplată cu persoane publice”
Alexandra Ungureanu, detalii din viața sentimentală. ”Eu nu am fost cuplată cu persoane publice”

Cântăreața Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai discrete vedete de pe scena muzicală din România. Cu toate acestea, artista a făcut câteva dezvăluiri din viața sa sentimentală.

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri din viața sa personală în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Concurenta de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de două ori.

”Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore. Până și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații i m-am trezit cu tot felul de povești în presă. Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea. Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume. Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru”, a explicat artista.

Alexandra Ungureanu este singură


Artista a mărturisit că în prezent nu are o relație. ”Acum sunt singură. E un timp cu mine pe care-l apreciez și pe care nu l-am avut, poate, niciodată. Mi-am dat seama că multe dintre greșelile pe care le-am făcut în relații veneau și din niște probleme pe care eu le am cu mine și căutam rezolvarea la celălalt. Toți le avem”, a spus cântăreața.

Alexandra Ungureanu a mai afirmat că își dorește să aibă un copil.

”Am fost mereu preocupată de carieră și cu siguranță am sacrificat relații în acest sens, dacă am fost pusă în situația de a alege. Dar copil îmi doresc, și nu a fost cariera un impediment, ci că nu am găsit partenerul potrivit, cu care să „make it happen”, însemnând iubire, dar și respect și responsabilitate. Acum, ceasul biologic are și el rostul lui, și mă confrunt și cu niște afecțiuni care pun mari semne de întrebare asupra fertilității, dar am toată încrederea din lume că lucrurile se vor așeza bine pentru mine”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...