În ce relații este Denisa Nechifor cu Adrian Cristea. ”Nu văd de ce am pierde timpul”

15.09.2021, 16:23
În ce relații este Denisa Nechifor cu Adrian Cristea. ”Nu văd de ce am pierde timpul”

Denisa Nechifor a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre fostul săi iubit, ex-fotbalistul AAdrian Cristea, împreună cu care are o fetiță pe nume Rania. Denisa Nechifor a explicat în ce relații a rămas cu tatăl fiicei sale. ”Nu văd de ce am pierde timpul”, a comentat Denisa Nechifor despre relația cu Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Despre relația pe care o are în prezent cu Adrian Cristea a făcut Denisa Nechifor declaerații la postul de televiziune Antena Stars.

În ce relații este Denisa Nechifor cu Adrian Cristea. ”Nu avem intersecții, în afara de Rania și poate niște chestii de business”

”Nu avem intersecții, în afara de Rania și poate niște chestii de business, mă mai întreabă ceva, mă mai roagă ceva, eu sunt o persoană foarte activă și știe că mai am conexiuni, mă mai întreabă câte ceva”, a explicat Denisa Nechifor, potrivit spynews.ro.

”Vorbim despre familiile noastre, despre mama lui, adică eu și Rania suntem două ființe empatice la nivel de familie. (…) Nu văd de ce am pierde timpul cu foarte multe discuții, vorbim despre Rania, ce faci, cum ești”, a completat aceasta.

De ce nu a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară de la Adrian Cristea

 

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Denisa Nechifor a explicat de ce nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea. Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea pentru că nu și-a dorit un scandal mediatic.  Așa am considerat eu pentru că în primă fază, să spunem că mi-a fost un soi de rușine pentru că ar fi însemnat în momentul acela un scandal mediatic, sigur ar fi fost foarte multă presiune pe noi și pe Rania și nu am vrut să îmi implic copilul în așa ceva. Apoi am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu”, a declarat Denisa Nechifor.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul. Eu am renunțat la parte aaceasta financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul”, a mai spus vedeta.

citește și...