FOTO EXCLUSIV / Cât de bine arată Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. A atras toate privirile în parc

09.10.2020, 22:32
FOTO EXCLUSIV / Cât de bine arată Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. A atras toate privirile în parc
Cât de bine arată Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. A atras toate privirile în parc

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, este o mămică model! Deși se apropie cu pași repezi de vârsta de 40 de ani, vedeta se menține destul de bine și atrage toate privirile oriunde s-ar duce.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania, acum în vârstă de 11 ani.

Denisa Nechifor, o adevărată bombă-sexy

În plus, Denisa Nechifor nu și-a mai asumat nicio relație de când s-a despărțit de Adrian Cristea, ea preferând să își petreacă timpul liber mai mult în compania prietenelor.

Paparazzi TACATACA au surprins-o recent pe Denisa Nechifor, într-un parc din Capitală, alături de fiica ei, dar și de o amică și odraslele ei. Cât timp copiii s-au jucat în voie, Denisa și prietena ei s-au conversat minute în șir, pe o bancă.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, mulați pe formele perfecte, și un maieu tot negru, Denisa Nechifor nu a trecut neobservată.

Ea a avut întotdeauna grijă de ea, prin diferite metode tradiționale sau mai puțin. Blondina are un trup tras printr-un inel și nu pierde nicio ocazie să își pună în valoare atuurile fizice de invidiat. Nu putem să spunem decât că Denisa Nechifor arată de milioane și Adrian Cristea nu conștientizează ce a pierdut.

De ce s-a despărțit de Adrian Cristea

Relaţia lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor a fost una plină de despărţiri şi împăcări. Studentă la o facultate din Iaşi, Denisa s-a îndrăgostit nebuneşte de fotbalist, care locuia pe atunci în Bucureşti.

‘Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti.Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot’, mărturisea ea.

S-a certat cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu mai bine de opt ani, Denisa Nechifor a luat foc după ce Bianca Drăguşanu a vorbit despre fiica ei și a lui Adrian Cristea. Bianca mărturisea atunci că are o relație foarte bună cu Rania, lucru care a înfuriat-o pe Denisa.

‘Adi este tatăl ideal, este un om extraordinar de apropiat de Rania, deşi ea nu mai are voie să se vadă cu noi. Fetiţa este un copil inteligent, frumos, minunat. Adi o iubeşte mult şi îi face toate mofturile, petrece cu ea cât de mult timp poate’, declara Bianca, la „Un show păcătos”.

Când a auzit că Drăguşanca se laudă că Adi Cristea îi oferă lunar o sumă fixă Raniei, adică 1.500 de lei, plus numeroase cadouri, blondina a văzut negru în fața ochilor.

‘Eu, lui Adi nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Dar nu-mi pot creşte fata cu 10 milioane de lei vechi, primiţi când îşi aduce el aminte. Eu din joburile mele câştig foarte bine, plus că am o familie care m-a susţinut mereu, din toate punctele de vedere.

Am auzit că Bianca se laudă că i-a cumpărat ea, fetiţei mele, doi saci de jucării de la Disneyland. Nu a văzut-o în viaţa ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am întâlnit decât o dată, la un eveniment. Pe Rania o cresc eu, este copilul meu şi nu-i permit nimănui, cu atât mai puţin ei, să vorbească despre ea la televizor sau prin ziare. Dacă are ceva cu mine, să-mi spună mie, în faţă, dar să-mi lase copilul în pace. Să-şi facă ea propriul copil şi să-l lase pe al meu în pace’, declara Denisa Nechifor despre Bianca.

citește și...