În ce relații este, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp cu mama Geta. Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: „Am ales să mă port așa cum sunt eu”

12.10.2022, 17:50
În ce relații este, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp cu mama Geta. Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: „Am ales să mă port așa cum sunt eu”
În ce relații este, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp cu mama Geta. Daniela Iliescu a dat cărțile pe față: „Am ales să mă port așa cum sunt eu”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a vorbit deschis despre conflictul pe care l-ar fi avut cu soacra ei, mama Geta. Pe contul ei personal de Instagram, tânăra a detaliat pentru prima dată care este relația pe care o are cu familia partenerului său. Iată ce a scos la iveală! 

În ultima perioadă au tot existat zvonuri conform cărora Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, nu ar avea o relație tocmai bună cu familia artistului.

După ce sora cea mică a solistului s-a măritat, fanii au alimentat și mai mult aceste speculații. Pe de altă parte, mama Geta a făcut un live pe Tik-Tok în care vorbea despre nora ei, Daniela. Atunci, femeia a mărturisit că o iubește pe tânără pentru că ea, la rândul său, îl iubește pe fiul ei, Culiță. Totuși, femeia a scos la iveală faptul că ea și nora sa sunt firi total diferite.

Mama Geta a explicat de ce nu se înțelege așa bine cu nora ei

„O laud și pe ea, pe cuvântul meu. Este înaltă și frumoasă, se potrivește cu Culiță. Au un copil splendid, mor după el în fiecare secundă. Noi suntem diferiți, mami, nu contează, că unul este mai fălos, că unul este mai de la coada oii. Suntem diferiți în lumea asta, dar toți avem un suflet în noi, o inimă care bate în noi. Da, o iubesc pe Daniela că ea îmi iubește copilul meu, a dezvăluit mama Geta, chiar în timpul nunții fiicei sale, Geta.

Daniela Iliescu nu are o relație apropiată cu familia logodnicului său

După aceste afirmații, Daniela Iliescu a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu familia logodnicului ei. Tânăra a recunoscut că nu a avut niciodată o relație apropiată de mama și frații lui Culiță. Cu toate acestea, relația lor este una respectuoasă și normală.

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și cei care chiar ne apreciază. O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa”, a spus Daniela, pe Instagram.

Și cumnatul ei, Iancu Sterp, a simţit nevoia să clarifice afirmaţiile mamei lui și a făcut mărturisiri despre neînțelegerile din familia lor.

„Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culiţă, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar apoi le trece, se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi, bărbații, facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culiţă sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, că în orice casă, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniti”, spunea Iancu.

citește și...