Cadoul impresionant pe care Culiță Sterp i l-a făcut iubitei lui cu ocazia zilei de naștere. Nu mulți ar fi așa de darnici – VIDEO

07.10.2022, 16:50
Cadoul impresionant pe care Culiță Sterp i l-a făcut iubitei lui cu ocazia zilei de naștere. Nu mulți ar fi așa de darnici - VIDEO
Cadoul impresionant pe care Culiță Sterp i l-a făcut iubitei lui cu ocazia zilei de naștere. Nu mulți ar fi așa de darnici - VIDEO

Culiță Sterp este un bărbat model! Artistul a demonstrat în repetate rânduri că o iubește și apreciază foarte multe pe mama fiului său, Daniela Iliescu. De curând, fiul cel mare al mamei Geta a reușit să o surprindă pe iubita lui într-un mod extrem de plăcut, chiar de ziua ei de naștere. Iată ce cadou inedit i-a făcut! 

De mai bine de doi ani, Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Daniela Iliescu, o tânără care l-a făcut tătic în vara lui 2021. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Milan. Zilele trecute, tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum era de așteptat, partenerul ei a pus la cale până la cele mai mici detalii modul în care avea să o surprindă.

Culiță Sterp i-a cumpărat iubitei sale un bolid de lux

Pe rețelele de socializare, Culiță Sterp le-a arătat tuturor ce bolid de lux i-a cumpărat Danielei. Mai exact, un Audi Q8, în valoare de 100.000 de euro. Celebrul artist a mărturisit că a trecut prin numeroase peripeții înainte de a ajunge acasă la iubita și fiul lui.

„Era supărată pe mine că am lipsit două zile de acasă, cu telefonul închis. I-am zis că sunt la cântat şi nu am semnal”, a povestit Culiță Sterp, pe Tik-Tok.

Solistul nu s-a uitat deloc la bani și i-a dăruit mamei fiului său un autoturism cu mulți cai putere. Deși Culiță a mărturisit că partenera lui nu pune preț pe lucrurile materiale, aceasta a fost extrem de încântată de cadoul primit.

„La mulţi ani, frumoasa mea! Ştiu că nu prea pui preţ pe lucrurile materiale şi mă cerţi de fiecare dată când îţi iau câte ceva, dar acum, după atâţia ani împreună şi atâţia de când ne ştim, lasă-mi să-mi fac şi eu damblaua, că şi tu ai făcut atâtea pentru mine. Te iubesc!”, este mesajul pe care artistul i l-a transmis iubitei sale.

@culita_sterp_official

La mulți ani inima mea! Îți mulțumesc pentru tot! ❤️ Dar cel mai mult ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia noastră! 🙏 @Daniela Iliescu

♬ sunet original – Culiţa Sterp

citește și...