De ce a lipsit Jador de la nunta surorii lui Culiță Sterp! Mama Geta a explicat ce s-a întâmplat cu manelistul: „El e…”

03.10.2022, 21:28
De ce a lipsit Jador de la nunta surorii lui Culiță Sterp! Mama Geta a explicat ce s-a întâmplat cu manelistul: „El e…”
De ce a lipsit Jador de la nunta surorii lui Culiță Sterp! Mama Geta a explicat ce s-a întâmplat cu manelistul: „El e…„

Duminică, 2 septembrie, Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp, s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. La evenimentul grandios au fost invitate sute de persoane, însă marele absent a fost chiar Jador, bunul prieten al lui Culiță Sterp. Mama fraților Sterp a explicat de ce artistul nu a fost prezent la nuntă. 

Sora mai mică a lui Culiţă Sterp, Ileana, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. Evenimentul a strâns laolaltă sute de invitați, iar mama Geta a fost sufletul petrecerii. Mai mult de atât, după ceremonia religioasă, mama lui Culiță Sterp a făcut un live pe Tik-Tok, după ce fanii au întrebat-o în repetate rânduri de absența lui Jador.

Jador nu a fost invitat la nuntă

Femeia a explicat că nunta a fost a surorii lui surorii lui Culiță, în timp ce Jador este colegul de scenă al fiului său. Mama Geta a orecizat că interpretul este prietenul lui Culiță și de aceea nu a fost invitat la nuntă. Mai mult decât atât, aceasta a menționat că l-ar fi invitat cu tot dragul, dar nu știa nimic despre programul lui.

„Mami, Jador nu a fost invitat la nuntă, că-i nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate el încă avea de cântat, eu de unde să știu”, a răspuns mama Geta, pe Tik-Tok.

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul. N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins!”, a mai spus mama fraților Sterp.

Cu ce se ocupa sora lui Culiță Sterp înainte de nuntă

Înainte de a-și uni destinul cu alesul inimii sale, Geta Sterp a locuit cu mama ei, pe care o ajuta la câmp, cu ciobanii. După ce s-a măritat, tânăra a mărturisit, într-un vlog, că va renunța la munca aceasta.

„Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul, a mărturisit Geta Sterp, conform Informeria.ro.

citește și...