În ce relații este acum Gabriela Firea cu Simona Gherghe. ”Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute”

25.06.2021, 15:32
În ce relații este acum Gabriela Firea cu Simona Gherghe. ”Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute”
În ce relații este acum Gabriela Firea cu Simona Gherghe. ”Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute”

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a vorbit despre relația sa cu prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe. Cele două au fost foarte bune prietene, însă relația lor s-a răcit. La emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Gabriela Firea a exoplicat ce s-a întâmplat între ea și Simona Gherghe.

Gabriela Firea a fost prezentă la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Printre altele, fostul primar al Bucureștiului a coomentat și pemarginea relației sale cu vedeta de televiziune Simona Gherghe, de care a fost foarte apropiată. Relația acestora s-a răcit  când au avut loc alegerile locale. Atunci, Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a acceptat să fie șeful campaniei electorale a principalului ei contracandidat, Nicuşor Dan.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

În ce relații este acum Gabriela Firea cu Simona Gherghe.   ”Vă dați seama că am suferit”

„Viaţa ne-a adus în această situaţie. Eu ţin la Simona în continuare, nu pot să şterg cu buretele anii petrecuţi împreună în trustul Intact. Faptul că am avut o afinitate, una pentru cealaltă, încă de la început, de la venirea Simonei de la Iaşi la Bucureşti. Întotdeauna mi-a plăcut de ea şi am sprijinit-o, vizibil şi invizibil. Am avut şi acele două proiecte muzicale, două cd-uri lansate împreună. Vă daţi seama că am suferit atunci, eu eram în discuţii cu Răzvan Săndulescu, soţul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale şi, din motive care mie îmi scapă, a decis să meargă, să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că aşa a fost să fie”, a declarat Gabriela Firea la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

„Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristeţe, că putea să fie altfel. Putea să fie, cu totul, altfel, dar aşa a fost viaţa. Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute. M-am emoţionat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, şi încă o iubesc în continuare, şi-mi pare rău că din cauza acestui incident, nu ne mai putem manifesta această prietenie, pentru că, vă daţi seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie. Simona a fost la nunta mea, a fost domnişoară de onoare, la botezul lui David, al lui Zian. Şi eu am participat la evenimentele lor de familie şi mă simţeam un membru al familiei, şi ea, membru al familiei mele. Vă daţi seama, dată fiind această situaţie, din păcate, relaţia cunoaşte o transformare, nu aş spune neapărat o răcire”, a adăugat Gabriela Firea.

citește și...