În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta sa soție. ”Mie nu-mi plac scandalurile”

02.05.2022, 16:52
În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta sa soție. ”Mie nu-mi plac scandalurile”
În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta sa soție. ”Mie nu-mi plac scandalurile”

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta sa soție, Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Fostul sportiv și cea care i-a fost parteneră de viață s-au separat legal în urmă cu doi ani. ”Mie nu-mi plac scandalurile”, a mărturisit Bănel Nicoliță.

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Cu toate acestea a ajuns fotbalist profesionist și a avut o carieră impresionantă. În plan personal, Bănel Nicoliță a divorțat  de Cristina, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a anului 2020, deși erau separați din 2018.

Bănel Nicoliță a dezvăluit în c adrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în ce relații este acum cu fosta sa parteneră de viață. de asemenea, fostul fotbalist a vobit și despre o eventuală împăcare cu foista nevastă.

În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta sa soție. ”Eu am o relație foarte bună cu fosta mea soție, mai ales că avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți”

„Avem o relație foarte bună. Am avut copiii de Paște, patru zile. Am fost plecat cu ei la munte. Normal că avem o relație foarte bună și le vom da tot ce e mai bun, ambii părinți. (…) mai sunt voci care vorbesc și nu pot să le răspund la fiecare. Știți că mie nu-mi plac scandalurile. (…) Ce e în familie, rămâne în familie. Eu am o relație foarte bună cu fosta mea soție, mai ales că avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți”, a declarat Bănel Nicoliță, citat de spynews.ro.

Despre o eventuală împăcare cu fosta soție, acesta a spus: „Au mai fost discuții în trecut. Am încercat și nu am reușit. Mergem fiecare pe drumul lui și a rămas să rămânem prieteni foarte buni pentru copilași”.

citește și...