În ce relații a rămas Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu”

17.05.2022, 16:59
În ce relații a rămas Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu”
În ce relații a rămas Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este mama unui băiețel, Adam , din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu DJ Vinnie, de care s-a separat în urmă cu trei ani. Artista a dezvăluit în ce relații a rămas cu fostul său partener, dar și cum se înțelege băiețelul ei cu tatăl lui. ”I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu”, a spus vedeta.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație. Vedeta a dezvăluit, pentru revista Viva, în ce relații a rămas cu fostul ei partenere, dar și cum se înțelege băiețelul ei cu tatăl lui.

În ce relații a rămas Anna Lesko cu DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”Cam atât, în rest nu ținem legătura”

”Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine”, a explicat Anna Lesko.

”Adam este un copil care a luat într-un mod foarte sănătos situația cu despărțirea mea de tatăl lui, nu a suferit, nu a avut nicio decepție sau stări negative. Este foarte important ca, atunci când părinții se despart, atitudinea mamei să fie pozitivă. Dacă el te vede energică și veselă, nu suferă. El vede că totul este perfect în viața ta, el te vede în armonie. El trebuie să aibă parte de dragoste permanent. Dialogul cu el trebuie să fie unul inteligent. Nu trebuie să îl subestimezi fiindcă este copil… (…) El nu a greșit cu nimic pentru că nu a mers relația dintre părinți. El trebuie să primească atenția cuvenită și dragoste”, a completat artista.

citește și...