În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul său soț. Vedeta a explicat ce se întâmplă între ea și Traian Spak

24.10.2020, 15:08
În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul său soț. Vedeta a explicat ce se întâmplă între ea și Traian Spak
În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul său soț. Vedeta a explicat ce se întâmplă între ea și Traian Spak

Cântăreața Andreea Antonescu a dezvăluit în ce relații este cu cel care i-a fost partener de viață și împreună cu care are o fetiță.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au separat, iar fostul partener al cântăreței a rămas în America. Artista a dezvăluit în ce relații este cu Traian Spak, cel care i-a fost partener de viață, de care încă nu a divorțat.

”Viața m-a învățat să nu spun “NU” niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! (n.r. din SUA) Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Ce spune Andreea Antonescu despre fiica ei, Sienna


Vedeta a vorbit și despre fiica ei, Sienna, care locuiește la Galați.

”Sienna e o fetiță minunată, perfectă, este de departe cea mai mare realizare a mea! Îi place să învețe la școală, este pasionată de pictură, dar și foarte talentată la muzică și în special la actorie!”, a spus cântăreața.

Artista a mărturisit că merge foarte des să o vadă pe fiica ei. ”Eu merg săptămânal la Sienna în Galați, petrecem mult timp împreună!”, a adăugat ea.

Andreea Antonescu își dorește să-și refacă viața

Vedeta a afirmat că este pregătită să-și refacă viața și că își mai dorește un copil. ”Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat…V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!””, a mărturisit ea.

Andreea Antonescu a explicat și ce calități ar trebui să aibă bărbatul care să o cucerească.

”Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”, a detaliat Andreea Antonescu.

citește și...