În ce relație a rămas Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi după despărțire. Ce decizie a luat afaceristul

13.06.2020, 16:53
În ce relație a rămas Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi după despărțire. Ce decizie a luat afaceristul
În ce relație a rămas Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi după despărțire

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, iar blondina se jură că nu vrea să mai audă vreodată de fostul ei soț. Pe de altă parte, afaceristul ar încerca să se împace din nou cu vedeta și îi trimite zilnic mesaje.

În ultimul an, povestea de iubire a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a fost în centrul atenție, din cauza numeroaselor certuri și împăcari pe bandă rulantă. La începutul acestui an, cei doi au divorțat la notar, însă s-au împăcat la scurt timp.

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi

Deși părea că relația lor a intrat pe un făgaș normal, cei doi și-au spus din nou adio. De data aceasta, fosta prezentatoare tv este decisă să meargă mai departe și să uite de Alex Bodi.

‘El a început să mă jignească, eu am ripostat, iar el mi-a dat un pumn în față. Apoi m-a luat de păr și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și spartă. Este singura dată când m-am dus la poliție’, spunea Bianca.

Nu același lucru se întâmplă și în cazul afaceristului, care pare dispus să o recucerească iar pe blondină. Apropiații lor susțin că aceștia se vor împăca, deși au trecut prin numeroase scandaluri.

Alex Bodi încearcă să o recucerească pe blondină

‘Își trimit mesaje în care își fac declarații de dragoste, dar în același timp își reproșează lucruri. Ea îi vorbește foarte urât. Relația lor este una karmică. Pur și simplu s-au întâlnit ca să se chinuiască unul pe celălalt. Bianca greșește foarte mult prin simplul fapt că se crede de neînlocuit. Are această atitudine de “eu sunt cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai deșteaptă, nicio altă femeie nu se ridică la nivelul meu”. Poate dacă ar fi ceva mai modestă și mai puțin arogantă, Alex nu s-ar mai simți atras de femei mai simple, mai vesele.

Lângă Bianca, el trebuie să fie atent la fiecare cuvânt pe care îl scoate din gură, pentru că ea provoacă scandal din nimic. Da, Alex o iubește, asta este realitatea. Și chiar dacă este sătul de scandaluri, cu siguranță este doar o chestiune de zile până se vor împăca din nou’, au declarat surse din anturajul cuplului, pentru Impact.ro. 

citește și...