În ce ipostaze tandre s-au afișat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. ”Cod roșu de iubire”

23.06.2021, 15:57
În ce ipostaze tandre s-au afișat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. ”Cod roșu de iubire”
În ce ipostaze tandre s-au afișat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor. ”Cod roșu de iubire”

Cântărețul Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au fost fotografiați în ipostaze pline de tandrețe la botezul fiicei lor, Josephine. Smiley și Gina Pistol sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și radiază de fericire unul în prezența celuilalt. Imaginile postate de cei doi în mediul online, de la botezul micuței Josephine, stau dovadă în acest sens.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Pe contul său de socializare, Smiley a dat publicității două fotografii în care apare alături de iubita sa, Gina Pistol, în ipostaze pline de tandrețe. ”Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, a scris Smiley în dreptul imaginilor.

La rândul ei, și Gina Pistol a dat publicității o fotografie în care apare alături de Smiley la evenimentul important care a avut loc în weekend. ”Duminica a fost o zi speciala pentru noi.Am avut alaturi familia si persoanele dragi.Am avut si vreme buna ?Va multumim pentru gandurile bune”, a spus vedeta de televiziune.

Ce a declarat Gina Pistol despre botezul fiicei sale și a lui Smiley

Gina Pistol a făcut declarații despre cum a fost botezul fiicei ei și a lui Smiley pentru a1.ro.

“Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

citește și...