În ce hal a ajuns tatăl Monicăi Gabor! Fiica lui trăiește în lux, iar el într-o sărăcie lucie! Imagini cutremurătoare cu Emil Gabor

08.01.2020, 10:44
În ce hal a ajuns tatăl Monicăi Gabor! Fiica lui trăiește în lux, iar el într-o sărăcie lucie! Imagini cutremurătoare cu Emil Gabor
În ce hal a ajuns tatăl Monicăi Gabor! Fiica lui trăiește în lux, iar el într-o sărăcie lucie

În urmă cu mai bine de 9 ani, Monica și Ramona Gabor au decis să plece în străinătate, acolo unde și-au făcut un rost. Monica Gabor s-a stabilit în America, iar sora ei în Dubai.

Cele două surori vin destul de rar în România pentru a-l vizita pe tatăl său, Emil Gabor. Mama lor a decedat în 2013, după ce a fost lovită de o stâncă, la Peștera Polovragi.

În ce hal a ajuns tatăl Monicăi Gabor! Fiica lui trăiește în lux, iar el într-o sărăcie lucie

Tatăl celor două dive a rămas acasă la Bacău, însă a ajuns de nerecunoscut! Viciile şi singurătatea l-au copleşit pe Emil Gabor. Bărbatul își duce veacul într-o garsonieră modestă din orașul natal.

De fiicele sale nu mai știe mare lucru, deși se confruntă cu mari probleme de sănătate. Ultima care l-a vizitat a fost fiica lui cea mică, Ramona Gabor, în aprilie 2019.

‘Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba.

Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el’, mărturisea Ramona Gabor pentru Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy New Year! Tag your name @mrpinkcbd @wowmade @longevity365 @mamipanda.2 @iri.power @dana.popa.pr @irina_and_monica_fp @irinaxmonica @isacroes_ @ioana.nitoiu @french_reporter @thimy_29 @ana.geana4261 @ungureanulaura123 @stefania_chitu_adriana @antonia_i.a.m.a @indrecanana @irina_unicorns @igoliveapp @lisaungurianu @Sorinstana @maryturcut @instabeauty_0141 @lucianna_14 @roaxanna @irina__unicorns_fp @iovana_sprivac @b_e_._a._t_r_i_c_e @irina_lifeeee @anielapetrache @iri_na_72 @alexa.patraucean @irinacfp @cat10sandra @meme_for_irinacolumbeanu @andreeafilimon1 @instadani3lla @televcostefani @_.c.irinaa._ @ally_alessia @laura.paduraru.1029 @mihaela__unicorns @rioana25 @ariana.david15 @irina_columbeanu.f.p @dasdemclinic @biancacrinaa______ @dianaandreealupu1 @amalia_onaca28 @ally_alessika @irina_unicornis @_a.y.e._.i.t.z._.p.a.n.d.a_ @denisa.andrei @sylviucs_no.1_ @cirtoajeada7 @adi_soos_ @w.allee.w @catalina.ciuvat @sparkly.irina @_daria_negru_ @irinaxmonica @bae.irina @__draw.for.life__ @irina_and_monica_fp @irina.shistar @valeria.negoita @andreea_butan @cricolandreea @irinaxfluffy @raysaww @v.l.a.d.0 @anamaria_sky_vs_earth @irina_unicorns10 @candyirina @quoteslover2651 @juicyirina @diana_elena_calin @irina.unicorn.fp @liviasersun2006 @frappe.irina @irinaxmeme @irinaxsunshine @irina.starbucks @irina_love35 @ionela_diana23 @indrecanana@stars_edits_19 @irina_cupcake_fp @memes_irinacorn @denisa.calota @liviusmitu @gimnasticxstar @shiny.irina

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888) pe

Conform Ciao.ro, Emil Gabor are probleme de sănătate și tocmai ce a fost externat după două săptămâni de spitalizare.

Emil Gabor suferă enorm de dorul fiicelor sale

Deși are 3 fiice, bărbatul suferă enorm de dorul lor. Monica și Ramona Gabor sunt în străinătate, în vreme ce Alina locuiește lângă Bacău. Întrebat dacă fetele îl ajută cu bani, Emil Gabor a dat un răspuns tranșant.

‘Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România. Nu pot să vă spun ce pensie am, e secret asta. Am crescut 3 copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani.

Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00.Cu Ramona nu n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta.

Am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu’, a declarat Emil Gabor, pentru CIAO.RO.

Cât despre nepoata lui, Irinuca Columbeanu, acesta a declarat că a văzut-o în urmă cu doi ani.

‘Acum, de când e plecată în America, nu. Am văzut-o acum 2 ani. De vorbit am vorbit, am vorbit și cu Pink (n.r. partenerul Monicăi Gabor). Vreau să merg (n.r. America), dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani’, a mai spus Emil Gabor.

citește și...