Monica Gabor și Mr. Pink s-au îmbogățit din afacerea cu băuturi energizante. Cum au reușit să câștige peste 11 milioane de dolari în 6 luni

09.09.2019, 16:01

Monica Gabor duce o viață de prințesă de când se iubește cu Mr. Pink, un afacerist chinez stabilit în America. De mai bine de 10 ani, fosta ‘scorpie de la Izvorani’ s-a transformat complet.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au îmbogățit din afacerea cu băuturi energizante

Monica Gabor este extrem de discretă în ceea ce privește relația sa cu Mr. Pink. Bărbatul are o companie ce produce băuturi energizante, iar câștigurile sunt enorme. Pe vremea când era soția lui Irinel Columbeanu avea o armată de angajați care se ocupa de cererile ei.

Acum, Monica Gabor este implicată în creșterea fiicei sale, Irinuca, și a fiului vitreg, dar și în afacerile partenerului său de viață.

Monica Gabor și Mr. Pink au dat lovitura cu băutura energizantă! Conform stirilekanald.ro, cei doi au câștigat peste 11 milioane de dolari în doar șase luni. În urmă cu 7 ani, Mr. Pink a început afacerea cu băuturi pe bază de ginseng și a investit peste 100 de milioane de dolari la vremea respectivă.

Un an mai târziu, în 2013, Mr. Pink a lansat firma care să îi comercializeze produsele, destul de căutate printre vedetele de la Hollywood.

Încă de la început, acesta a obținut profituri de 150.000 de dolari. În 2017, afacerea lui Mr. Pink a explodat, înregistrând un profit de 11,2 milioane de dolari. În 2018, firma  a produs 10,4 milioane de dolari. Astfel, din anul 2012, firma le-a adus 42.650.000 de dolari lui Mr. Pink şi Monicăi Gabor.

citește și...