În ce condiți s-ar întoarce Mihaela Tatu la TV. ”Dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea”

22.11.2022, 13:20
În ce condiți s-ar întoarce Mihaela Tatu la TV. ”Dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea”
În ce condiți s-ar întoarce Mihaela Tatu la TV

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit în ce condiții ar putea să revină pe micile ecrane. ”Dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea”, a spus aceasta. Mihaela Tatu s-a bucurat de mare succes la public cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezentat-o timp de mulți an la Acasă TV.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Din acest mariaj a rezultat o fată. Mihaela Tatu a făcut declarații, pentru click.ro,  despre cariera sa în televiziune și a mărturisit că nu și-a dorit să iasă din lumina reflectoarelor. De asemenea, vedeta a explicat în ce condiții ar reveni pe micile ecrane.

În ce condiți s-ar întoarce Mihaela Tatu la TV. ”Dar eu nu am renunțat!”

”Nu am renunțat niciodată la televiziune, toți îmi spun asta când aniume revin?! Dar eu nu am renunțat! Însă, dacă nu primesc un format în care să mă arunc cu toată ființa mea, cu toată efervescența și cu tot entuziasmul meu nu mă întorc”, a declarat Mihaela Tatu pentru sursa mai sus-menționată.


Întrebată dacă un format de genul ”De 3 X femeie” at mai fi potrivit în prezent, Mihaela Tatu a răspuns: ”Trebuie să fii femeie cu majuscule și cu trei linii roșii. S-au schimbat multe în felul meu de a gândi, felul în care percep viața, analizez situațiile prin care trec. Și eu m-am schimbat ca structură. Nu m-am schimbat, m-am transformat că nu ne schimbăm cu una cu două”.

citește și...