Împăcare istorică la ‘Puterea dragostei’ înainte de finală. Daiana și Ella au renunțat la rivalitate și s-au îmbrățișat

26.07.2020, 13:48
Împăcare istorică la 'Puterea dragostei' înainte de finală. Daiana și Ella au renunțat la rivalitate și s-au îmbrățișat
Împăcare istorică la 'Puterea dragostei' înainte de finală. Daiana și Ella au renunțat la rivalitate și s-au îmbrățișat

Marea finală ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, se încheie duminică, 26 iulie, și va transmisă la Kanal D începând cu ora 16.00 și continuând cu ora 19.00!

Câștigătorii ‘Puterea dragostei’, un băiat și o fată, vor primi fiecare câte 10.000 de euro. În ediția de sâmbătă, 25 iulie, cuplul Berna și Philip a fost desemnat câștigător în ultima gală a emisiunii, ei primind 1.500 de euro.

Daiana și Ella s-au împăcat

Tot în ultima gală a emisiunii, Daiana și Ella au reușit, într-un final, să facă pace după luni de contre explozive. Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ au decis să renunțe la rivalitate și s-au îmbrățișat în fața celorlalți concurenți.

Daiana și Ella de la ‘Puterea dragostei’ au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, ba chiar s-au și bătut la un moment dat, în platoul emisiunii

Tot conflictul a început după ce Daiana i-a spus Ellei că nu o suportă, din cauza suferinței provocate de Gabriel.

Sătulă de toate scandalurile, Daiana a sărit la bătaie la Ella în emisiune. Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a nimerit-o.

S-au bătut în emisiune

‘Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei’, au spus vlogerițele Reea și Tina.

‘Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă. Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella‘, au mai adăugat tinerele.

citește și...