“Îmi fierbe sângele în vene”. Bianca Drăgușanu, revoltată în mediul online. Ce avertisment a lansat diva

15.03.2022, 23:12
Îmi fierbe sângele în vene. Bianca Drăgușanu, revoltată în mediul online. Ce avertisment a lansat diva
Bianca Drăgușanu nu ar participa sub nicio formă la ”Survivor România”. ”Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Bianca Drăgușanu a răbufnit din nou în mediul online. Blondina a mărturisit că fost  foarte nervoasă astăzi pentru că nu îi place să fie mințită  și subestimată. Mai mult, vedeta a transmis mai multe mesaje cu subînțeles. “Îmi fierbe sângele în vene”. Ce avertisment a lansat diva.

Bianca Drăgușanu a avut o noua reacție pe rețelele de socializare, mărturisind că are “intențîi rele”! Vedeta le-a povestit fanilor că își dorește să nu aibă vreo problemă astăzi.

Blondina sexy a subliniat că nu poate fi falsă, tocmai de aceea își mărturisește sentimentele. Vedeta simte că este pe punctul de a exploda și că vă da curs imaginației.

“Îmi fierbe sângele în vene”

“Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că dacă ceva mă provoacă am să dau curs stării și imaginației pe care o am. Sper să nu fiu provocată de nimeni, parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi infulențeze starea.”, le-a spus blondina fanilor din mediul online.

Fosta prezentatoare Tv  a transmis un mesaj cu subînțeles unei persoane care a mințit-o, avertizând-o că este pe punctul de a-și activa starea de a se răzbuna.

Diva lansează un avertisment

“Știți, despre mine pot spune că sunt o persoană foarte bună și corectă, doar că în momentul în care sunt mințită, am senzație că sunt subestimată, iar atunci nu mai pot să mă abțin, mă activez. (…) Aviz celor care mă subestimează, stați cuminți! Nu mă subestimați pentru că mă activați și sunt greu de oprit.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

citește și...