Imagini splendide cu Monica Anghel, la 51 de ani! Artista și-a surprins din nou fanii – FOTO

30.11.2022, 10:31
Imagini splendide cu Monica Anghel, la 51 de ani! Artista și-a surprins din nou fanii - FOTO
Imagini splendide cu Monica Anghel, la 51 de ani! Artista și-a surprins din nou fanii

Monica Anghel și-a surprins fanii din nou cu imagini incredibile. Artista de 51 de ani este de nerecunoscut după ce a slăbit foarte mult. Aceasta arată superb, iar silueta ei se aseamănă cu a unei tinerele. 

Monica Anghel arată de milioane la vârsta de 51 de ani. Recent, solista a avut o apariție de nerecunoscut. După ce a reușit să dea jos kilograme bune, cântăreața nu mai ezită să poarte ținute nonconformiste, care să-i scoată în evidență silueta.

Pe rețelele de socializare, Monica Anghel s-a fotografiat îmbrăcată cu o rochie mulată și o perucă roșie, iar apariția i-a încântat pe fani, care i-au trimis numeroase mesaje de laude.

Monica Anghel arată fabulos la 51 de ani

„Arăți într-un mare fel!/ Ești superbă!/ Pur și simplu fabuloasă!/ Arăți WOW, Monica dragă!/ Felul cum arăți este extraordinar! Felicitări!/ Splendidă și strălucitoare!”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

În 2017, artista a suferit o operație la coloana vertebrală, iar după această intervenție, ea a fost nevoită să-și schimbe total stilul de viață. A slăbit mai bine de 30 de kilograme.

Înainte, stilul meu alimentar era dezordonat, asociam greşit alimentele la masă, nu mâncam nimic toată ziua şi mâncam noaptea, de multe ori câte un sendviş de la benzinărie. Mă îngrăşasem, dar niciodată nu am avut o problemă cu asta. Mă simţeam perfect şi cu 30 kg în plus. Eu ieşeam de la duş şi mă admiram în oglindă cât de minunată sunt. Mă simţeam femeie, iubită şi frumoasă în ochii partenerului meu.

Este greşit să încercăm să copiem vedete pe care le vedem prin reviste, în poze retuşate. Nu există perfecţiune, orice femeie are un pic de burtică, îi apare un rid, dar asta înseamnă să trăieşti, să fii vie. Important e să ne iubim noi pe noi în primul rând şi abia după putem avea pretenţia să ne iubească alţii, mărturisea Monica Anghel pentru Click!

citește și...