De ce nu a luat Monica Anghel numele soțului ei după căsătorie. ”A fost mai simplu așa”

19.07.2022, 17:37
De ce nu a luat Monica Anghel numele soțului ei după căsătorie. ”A fost mai simplu așa”
De ce nu a luat Monica Anghel numele soțului ei după căsătorie

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu a luat numele soțului ei după căsătorie. ”A fost mai simplu așa” , a spus vedeta. Monica Anghel este căsătorită cu Marian Caraivan, îmnpreună cu care are un băiat. Artista se află la cel de-al doilea mariaj.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

Cântăreața nu poartă numele actualului său soț în acte. Vedeta a explicat care este motivul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

De ce nu a luat Monica Anghel numele soțului ei după căsătorie. ”Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele”

Monica Anghel a explicat că și-a păstrat numele pentru că dacă l-ar fi luat pe cel al partenerului său de viață ar fi fost nevoită să schimbe toate actele: ”Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa”, a spus vedeta.

Monica Anghel a vorbit și despre momentele tensionate dintre ea și partenerul de v iață și a dsezvăluit cum au reușit să treacă peste: ”Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi”.

 

citește și...