Cristiano Ronaldo suferă de depresie? Un psiholog dezvăluie motivul pentru care vedeta lui Manchester United l-a contactat

01.10.2022, 12:16

Potrivit unui raport, superstarul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, s-a întâlnit cu Jordan Peterson pentru o ședință de terapie pentru a-și trata “depresia”. “M-am dus la el acasă și am vorbit timp de aproximativ două ore. Am vorbit despre ce își dorea în viitor și despre unele dintre obstacolele cu care se confruntă”.

Nu cu mult timp în urmă, golgheterul portughez Cristiano Ronaldo a fost criticat pentru întâlnirea sa cu controversatul psiholog Jordan Peterson. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria sportului frumos, starul lui Manchester United, Ronaldo, a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie cu personajul mediatic. “Mă bucur să te văd, prietenul meu #seeyousoon”, scrisese fostul superstar de la Real Madrid și Juventus în postarea sa, care a devenit un subiect de discuție important pe internet.

Poreclit CR7, Ronaldo s-a întâlnit cu Peterson înainte de meciul din deplasare al lui Manchester United cu FC Sheriff în UEFA Europa League. Ronaldo, de cinci ori câștigător al Ligii Campionilor, joacă în competiția de al doilea eșalon al UEFA pentru prima dată de la perioada sa mai puțin cunoscută la Sporting, transmite hindustantimes.com.

Cristiano Ronaldo suferă de depresie?

În cadrul emisiunii Piers Morgan Uncensored, Peterson a vorbit despre întâlnirea sa controversată cu Ronaldo. “M-a invitat să vin să-l văd. Avusese ceva probleme în viața lui în urmă cu câteva luni, iar un prieten i-a trimis câteva dintre videoclipurile mele și mi-a spus că le-a vizionat. Apoi a citit una dintre cărțile mele și a găsit-o utilă, a vrut să vorbim”, a spus Peterson.

“M-am dus la el acasă și am vorbit timp de aproximativ două ore. Mi-a arătat tot echipamentul său pentru a se menține în cea mai bună condiție fizică, am vorbit despre companiile sale. Mai ales am vorbit despre ce își dorea în viitor și despre unele dintre obstacolele cu care se confruntă”, a adăugat el.

De ce a apelat Ronaldo la psiholog

Potrivit unui raport prezentat de Marca, s-a aflat că Ronaldo a apelat la Peterson pentru o ședință de terapie pentru a-și trata “depresia”. Ambițiosul Ronaldo nu a reușit să obțină o mutare de pe Old Trafford în perioada de transferuri din vara acestui sezon.

Cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League a devenit o rezervă pe bancă sub conducerea managerului Erik ten Hag la Manchester United. Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a marcat doar un singur gol în opt apariții pentru Diavolii Roșii în acest sezon. Portugalia condusă de Ronaldo nu a reușit să obțină un loc în semifinalele UEFA Nations League, după ce campioana europeană din 2016 a suferit miercuri o înfrângere cu 1-0 în fața Spaniei.

citește și...