Imaginea cu Gina Pistol care a adunat peste 100.000 de like-uri. ”Legenda spune c-o să mai crească burtica”

18.01.2021, 14:25
Imaginea cu Gina Pistol care a adunat peste 100.000 de like-uri. ”Legenda spune c-o să mai crească burtica”
Imaginea cu Gina Pistol care a adunat peste 100.000 de like-uri. ”Legenda spune c-o să mai crească burtica”

Gina Pistol a publicat, pe Instagram, o fotografie în care se vede cât de mult i-a crescut burtica de gravidă. Postarea a adunat peste 100.000 de aprecieri din partea fanilor.

Gina Pistol și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare după ce a arătat tuturor cât de mult i-a crescut burtica de gravidă. Vedeta TV a pozat îmbrăcată într-o rochie mulată. „Legenda spune c-o să mai crească… burtica ?”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei.

Postarea Ginei Pistol a adunat aproape 139.000 de like-uri din partea internauților. ”Naștere ușoară să ai”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Sunteți mai frumoasă și radiați mult optimism”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Sarcina usoara in continuare! Nu-ti mai fa probleme pentru kg acumulate…la cat de frumoasa esti pe interior, poti avea si 100 kg , esti tot superba!”, i-au transmis aceștia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol: ”Nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme”

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Gina Pistol a povestit că în curând va intra în a opta lună de sarcină, iar fetița pe care o așteaptă împreună cu Smiley va veni pe lume în luna martie a acestui an. Pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol a vorbit despre kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Recent, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor săi că s-a urcat pe cântar și a văzut câte kilogreame în plus a luat în sarcină.

”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni”, a afirmat vedeta.

Cu toate acestea, Gina Pistol afirmă că nu o deranjează că a luat în greutate. ”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai spus blonda.

 

 

citește și...