Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună. ”La cererea publicului”

17.08.2021, 16:46
Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună. ”La cererea publicului”
Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună. ”La cererea publicului”

Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, a dat publicității o fotogeafie în care apare alături de partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani. Este una din rarele ocazii când Carmen Brumă postează pe rețelele de socializare imagini în care apare alături de partenerul ei de cuplu.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Carmen Brumă și-a luat fanii din mediul online prin surprindere cu o fotografie rară în care apare alături de Mircea Badea, la piscină.

Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună. ”Poză cu megastarul”


„La cererea publicului, a doua poză anul acesta! Să ne potolim, zic. Poză cu meagastarul”, a scris Carmen Brumă în descrierea fotografiei în care apare cu Mircea badea la piscină.

Internauții au reacționat imediat: ”Wow, ce frumoși sunteți”, ”Și frumoși, și inteligenți”, ”Asta da imagine!”, ”Și nu vă potoliți! Nimic altceva nu contează în viața…nici banii, nici faima, nici frumusețea. Toate sunt trecătoare, relative. Contează iubirea, familia, armonia în care trăiți această viață trecătoare și ce rămâne după voi”, ”Sunteți doi frumoși”, ”Superbi”, ”Sunteți perfecți”, ”De urmat așa pereche”, ”Super poza !! ????. Yes !! A ieșit și Mircione, frumos!”, ”Sunteți minunați”, ”O încântare”, ”Ce bucurie să vă vedem așa! Cuplul perfect”, ”Frumoși”.

Ce a spus Carmen Brumă despre paretenerul ei de viață, Mircea Badea

 

Întrebată într-un interviu care este secretul relației de 21 de ani pe care o are cu Mircea Badea, Carmen Brumă a răspuns: ”Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”.

Carmen Brumă a făcut declarații și despre cariera profesională a lui Mircea Badea. ”Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show”, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a precizat fosta asistentă de televiziune.

citește și...