VIDEO / Imagine rară cu fiul lui chef Sorin Bontea. Ce performanță incredibilă a reușit puștiul

20.10.2020, 10:59
VIDEO / Imagine rară cu fiul lui chef Sorin Bontea. Ce performanță incredibilă a reușit puștiul
Imagine rară cu fiul lui chef Sorin Bontea. Ce performanță incredibilă a reușit puștiul

Chef Sorin Bontea a dat publicității una dintre rarele fotografii în care apare alături de fiul său, Iulian.

Chef Sorin Bontea este familist convins. Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite” este căsătorit de foarte mulți ani și are doi copii, Miruna și Iulian, de care este foarte mândru. Chef Sorin Bontea a publicat, de-a lungul vremii, mai multe imagini cu fiica lui, Miruna, însă foarte rar cu fiul său, Iulian.

Acum, juratul de la show-ul culinar de la Antena 1 a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de băiatul său, Iulian, care a reușit o performanță incredibilă.

”Sunt mândru tare!! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series alături de echipa @willi_motorsport /@res.ro. Bravo, băiatul meu! ??, a anunțat chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a postat și o înregistrare video în care apare în mașină alături de fiul său.

”Când te scoate copilul la o plimbare ?Iulian Bontea /campion la clasa A1 in Romanian Endurance Series alaturi de echipa @willi_motorsport”, a precizat el.

Ce spune chef Sorin Bontea despre copiii săi

Despre fiica sa, Miruna, care a împlinit de curând 18 ani, chef Sorin Bontea a spus că este pricepută în bucătoărie, dar nu este interesată de o carieră în acest domeniu.

”Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie”, a afirmat acesta.

Chef Sorin Bontea a explicat că i-a îndemnat pe cei doi copii ai săi să facă în viață exact ceea ce le place.

”I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a spus juratul de la ”Chefi la cuțite”.

”Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism”, a completat chef Sorin Bontea.

citește și...