Fata lui chef Sorin Bontea a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă e Miruna!

01.08.2020, 09:48
Fata lui chef Sorin Bontea a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă e Miruna!

Bucurie mare în familia lui chef Sorin Bontea. Fiica sa, Miruna, a împlinuit 18 ani și este o domnișoară de toată frumusețea.

Miruna, fiica celebrului chef Sorin Bontea și-a aniversat ziua de naștere, motiv de mare bucurie pentru juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Acesta a dat publicității, pe contul său de socializare, mai multe fotografii cu Murina. Imaginile sunt însoțite de un mesaj înduioșător.

”Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr… cât de cât ?
Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris chef Sorin Bontea în mediul online.

Chef Sorin Bontea are toate motivele să die mândru. Fiica sa, Muruna, s-a transfomat într-o domnișoaă extrem de atrăgătoare.

Postarea lui Chef Sorin Bontea a adunat peste 71.000 de aprecieri din partea internauților și numeroase comentarii cu urări pentu fiica sa, Miruna.

Este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre soția sa în cadrul unui interviu. Acesta este căsătorit de peste 30 de ani cu aceeași femeie, împreună cu care are doi copii, o fată și un băiat.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

A câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a câștigat, alături de Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al concursului ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și...