Ce fată frumoasă are chef Sorin Bontea! ”Bucuria unui părinte când își face copilul mândru”

27.04.2020, 11:00
Ce fată frumoasă are chef Sorin Bontea! ”Bucuria unui părinte când își face copilul mândru”
Ce fată frumoasă are chef Sorin Bontea! ”Bucuria unui părinte când își face copilul mândru”

Chef Sorin Bontea are o fiică extrem de frumoasă, de care este foarte mândru.

Chef Sorin Bontea este căsătorit de peste 30 de ani cu aceeași femeie, împreună cu care are doi copii, o fată și un băiat.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, celebrul bucătar a dat publicității două fotografii în care apare alături de fiica sa, Miruna.

Fiica lui Sorin Bontea este o adolescentă foate frumosă, după cum au remarcat și fanii lui chef Nontea. De altfel, postarea acestuia a adunat peste 70.000 de like-uri.


”Bucuria unui părinte atunci când își face copilul mândru este nemăsurată! Miruna, susținătorul meu nr. 1!”, a scris chef Soin Bontea în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica sa.


Nu vrea ca moștenitorii să îi calce pe urme

Chef Sorin Bontea a mărturisit că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera.

”În primul rând, nu aş vrea pentru că este o meserie grea şi nu întotdeauna e încununată cu succes. Adică sunt foarte mulţi bucătari, nu toţi au avut norocul meu. Este o muncă grea şi cere foarte multe sacrificii. Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte, ce e ăla Crăciun, vacanţe… Când lumea se distra, eu eram la muncă. Eu am stat foarte mult timp departe de familie din cauza meseriei, ceea ce nu e tocmai plăcut. Sunt momente în care preferi să fii acasă. Şi când sunt sărbătorile te întrebi: Merită? Unii consideră că merită, eu am considerat că merită, alţii că nu… Dacă ei au stat acasă de sărbători fără tată, de ce trebuie să facă şi ei la fel dacă pot să facă altceva?”, a spus el, potrivit a1.ro.

Este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri și despre soția sa.


”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

A câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a câștigat, alături de Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al concursului ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și...