Imagine rară cu Dan Capatos și soția sa. ”Facem poze împreună de 23 de ani”

15.02.2022, 17:01
Imagine rară cu Dan Capatos și soția sa. ”Facem poze împreună de 23 de ani”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show” de la postul de televiziune Antena Stars, le-a făcut o surpriză de proporții celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Acesta a dat publicității o imagine rară în care apare alături de partenera sa de viață. Fotografia a adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii.

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care este campion la tenis.

Pe contul său de Instagram, Dan Capatos a publicat o fotografie rară în care apare alătri de partenera sa de viață. Poza a fost făcută într-o vacanță.

Imagine rară cu Dan Capatos și soția sa. Ce au comentat internauții

”Facem poze impreuna de 23 de ani…♥️”, a notat Dan Capatos în dreptul fotografiei în care apare alături de soția sa.


Internauții au reacționat la postarea prezentatorului de televiziune: ”Mulți înainte”, ”La multi ani frumoși și fericiți”, ”Multi Ani inainte cu sanatate, umar la umar!”, ”La mulți ani împreună!”, ”Mulți ani cu sănătate și bucurii!”.

Cum a cunoscut-o Dan Capatos pe soția sa

Dan Capatos și Monica s-au cunoscut într-o redacție. “A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, povestea Dan Capatos potrivit click.ro.

La momentul acela, fiecare era implicat în altă relație: “Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”.