Imagine rară cu chef Sorin Bontea și soția sa. Cum au arătat ce doi în ziua nunții

20.11.2022, 17:26
Imagine rară cu chef Sorin Bontea și soția sa. Cum au arătat ce doi în ziua nunții
Imagine rară cu chef Sorin Bontea și soția sa

Chef  Sorin Bontea, în vârstă de 52 de ani, a dat publicității o imagine rară în care apare alături de soța sa. Fotografia datează din urrmă cu foarte mulți ani, mai exact din momentul în care juratul de la ”Chefi la cuțite” se căsătorea cu partenera sa. Cei doi au aniversat anul acesta 28 de ani de mariaj și au împreună doi copii.

Chef Sorin Bontea a postat, în urmă cu câteva zile, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie rară în care apare alături de cea care îi este parteneră de viață.

Fotografia datează din ziua căsătoriei celor doi.

Imagine rară cu chef Sorin Bontea și soția sa. ”Cel mai important este că am fost împreună”

În luna noiembrie a acestui an, chef Sorin Bontea și soția sa au anversat 28 de an de mariaj.

”Se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale. Niciunul dintre noi nu știe cand au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună! ❤️”, a scris chef Sorin Bontea în dreptul imaginii de colecție.

Ce a spus chef Sorin Bontea despre familia sa

Chef Sorin Bontea a făcut, într-un interviu, dezvăluiri și despre soția sa, împreună cu care are doi copii.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.
Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”  a mărturisit că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera.

”În primul rând, nu aş vrea pentru că este o meserie grea şi nu întotdeauna e încununată cu succes. Adică sunt foarte mulţi bucătari, nu toţi au avut norocul meu. Este o muncă grea şi cere foarte multe sacrificii. Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte, ce e ăla Crăciun, vacanţe… Când lumea se distra, eu eram la muncă. Eu am stat foarte mult timp departe de familie din cauza meseriei, ceea ce nu e tocmai plăcut. Sunt momente în care preferi să fii acasă. Şi când sunt sărbătorile te întrebi: Merită? Unii consideră că merită, eu am considerat că merită, alţii că nu… Dacă ei au stat acasă de sărbători fără tată, de ce trebuie să facă şi ei la fel dacă pot să facă altceva?”, a spus el.

citește și...