Imagine neașteptată cu Mirela Vaida și familia sa. ”Ne-am organizat mai greu”

28.09.2020, 09:31
Imagine neașteptată cu Mirela Vaida și familia sa. ”Ne-am organizat mai greu”
Imagine neașteptată cu Mirela Vaida și familia sa. ”Ne-am organizat mai greu”

Mirela Vaida și-a luat prin  surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat fotografii cu toată familia sa în ziua în care au mers cu toții să voteze la alegerile locale 2020.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a mers împreună cu soțul său și cei trei copiii ai lor să voteze la alegerile locale 2020. Prezentatoarea și familia sa s-au fotografiat la metroul din Drumul Taberei, iar ulterior la secția de votare. Este una dintre rarele ocazii în care Mirela Vaida apare alături de partenerul său de viață.

”Ne-am organizat mai greu azi, dar totuși am ajuns la vot, în Drumul Taberei! Ocazie cu care am și “inaugurat” noua linie de metrou!! Spre marea bucurie a copiilor!! Și a noastră!! ??”, le-a mărturisit vedeta prietenilor virtuali.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Soțul prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida este extrem de discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Vedeta dezvăluia într-un interviu cu ce se ocupă acesta.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

citește și...