Ilinca Vandici își aniversează soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Andrei Neacșu

31.01.2021, 15:12
Ilinca Vandici își aniversează soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Andrei Neacșu
Ilinca vandici își aniversează soțul. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Andrei Neacșu

Ilinca Vandici îl aniversează soțul. Vedeta i-a făcut o superbă declarație de dragoste cu această ocazie.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.  Duminică, prezentatoarea l-a aniversat pe partenerul ei de viață, ocazie cu care i-a făcut o declarație de dragoste pe contul ei de pe o rețea de socializare.

”La mulți ani, iubitul meu, soțul meu, partenerul meu, prietenul meu!!! ❤️❤️❤️??? Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi in fiecare zi și îți promit sa scriem împreuna cea mai frumoasa poveste! ❤️❤️ Te iubesc! ❤️❤️❤️ @andrei_neacsu1”, este mesajul transmis de Ilinca Vandici de ziua de naștere a partenerului ei de viață.

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și soțul său

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț. ”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a spus că nu știa absolut nimic despre Andrei atunci când s-au cunoscut. ”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

Prezentatoarea de televiziune a afirmat că în relația lor totul s-a întâmplat foarte repede. ”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

citește și...