Ilinca Vandici, în culmea fericirii. A devenit mătușă

05.12.2020, 09:53
Ilinca Vandici, în culmea fericirii. A devenit mătușă
Ilinca Vandici, în culmea fericirii. A devenit mătușă

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici este în culmea fericirii. Vedta a devenit mătușă după ce sora sa, Natalia, a născut.

Bucurie mare în familia Ilincăi Vandici. Sira vedetei de televiziune a născut, astfel că prezentatoarea de la Kanal D a devenit mătușă. ”A venit bebe!!!!! ? Sunt super fericita sa va anunț ca de ieri am devenit mătușica!!! Câte emoții, câte trăiri, câte amintiri de pe vremea când Zian s-a născut… Felicitări, sora mea draga! Sa fiți sănătoși și fericiti! ❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Ilinca Vandici în mediul online.

Sora prezentatoarei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a născut pe 3 decembrie, un băiețel perfect sănătos. ”A venit pe lume băiețelul. Are 2,900 kg, e născut prin cezariană. Mama bine, bebelușul bine. Îl cheamă Noah Matei”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro.

 

Ce spunea Ilinca Vandici după căsătoria surorii sale


Sora Ilincăi Vandici, Natalia, s-a căsătorit în luna iunie a acestui an. Natalia s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru, în vârstă de 31 de ani, care nu este străin de lumea televiziunii, acesta lucrând în spatele camerelor de filmat.

“Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați.

Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll”, a spus prezentatoarea de la Kanal D după nunta surorii sale.

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

citește și...