Ilinca Vandici, despre zvonurile de divorț. ”Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

04.07.2021, 15:32
Ilinca Vandici, despre zvonurile de divorț. ”Îmi pare rău să vă dezamăgesc”
Ilinca Vandici, despre zvonurile de divorț. ”Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a comentat despre zvonurile care au apărut, conform cărora ar divorța. Vedeta este căsătorită cu Andrei Neacșu, împreună cu care are un băiețel.  ”Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri.Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi”, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Recent, au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar urma să se separe.

Ilinca Vandici, despre zvonurile de divorț. ”Deci divorț nu e, nu e!”

Ilinca Vandici a pus capăt oricăror speculații privind un eventual divorț între ea și Andrei Neacșu.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil. În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: ”Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!”. Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: ”Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!”. (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit wowbiz.ro.

Cum l-a cunoscut Ilinca Vandici pe Andrei Neacșu

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț. ”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a spus că nu știa absolut nimic despre Andrei atunci când s-au cunoscut. ”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

citește și...