Ilinca Vandici, despre începutul poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu. ”A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări”

10.08.2021, 16:53
Ilinca Vandici, despre începutul poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu. ”A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări”
Ilinca Vandici, despre începutul poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu. ”A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări”

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, și-a amintit de începuturile poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu, cel care i-a devenit soț și împreună cu care are un băiețel pe nume Zian. ”A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări” , a mărturisit prezxentatoarea de televiziune în cadrul unui interviu.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit, în cadrul unu interviu pentru emisiunea online “In oglinda” moderata de Mihai Ghita, despre începuturile poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, despre începutul poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu. ”Mă vâna de câțiva ani de zile”

“Andrei ma vana de cativa ani de zile. Ulterior mi-a spus ca m-a si sunat de vreo doua ori, dar bineinteles mandra cum eram, n-am considerat apelul respectiv important si nici persoana. Nu stiam cine e si nu mi-a placut sa ma las usor, sa fiu abordabila. Ia sa vedem, lupti? Ca eu sunt o leoaica. Daca ne intalneam mai devreme, poate nu am fi fost aici. Ne-am intalnit fix cand trebuia. Si ca sa vezi, a fost prima relatie de la care nu am mai avut asteptari. Eram atat de impacata si de linistita ca stiam ce vreau de la mine, de la viata. Si da, cer de la celalalt pentru ca si eu ofer. Am zis, hai iesim la o cafea, hai sa iesim si la a doua, hai sa iesim si la o masa. El mi-a spus de la prima iesire la cafea: tu o sa fii nevasta mea si mama copiilor mei. Bine, mai, Andrei! Facem cum zici tu, stai linistit. Ei, ce sa vezi, in patru luni eram insarcinata, in alte doua luni, m-a cerut de sotie.
Peste 10 luni am facut nunta”, a detaliat Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

Ilinca Vandici a explicat și ce discuții a avut cu mama ei pe marginea relațiilor pe care le-a avut: ”Mama a avut ceva de comentat la adresa acestei situatii. cate lectii pioaso- religioase am avut din partea ei pe baza acestui subiect. Ce-i cu atatia iubiti?! Vai, vai vai, foarte urat, cum e posibil? Te duci in alta panta, o femeie trebuie sa cunoasca un singur barbat. Cu el sa se iubeasca, cu el sa se ia, sa faca copil. Pai daca ma bate, ce fac? Stau langa el ca trebuie sa fie primul barbat? Unele discutii cu mama pe tema asta au fost extrem de dure, de taioasa cu mama pe tema asta. Nu ai cum sa stai intr-o relatie toxica, bolnava. Nu ai cum sa iti bati joc de viata ta. De ce sa traim o viata chinuita. De ce sa ne fie frica de omul ala?! Lumea ma va percepe ca pe o femeie usuratica. Pentru ca am avut mai multi iubiti si nu unul singur”.

citește și...