Ilinca Vandici, despre al doilea copil. ”Mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”

11.10.2020, 10:24
Ilinca Vandici, despre al doilea copil. ”Mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”
Ilinca Vandici, despre al doilea copil. ”Mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Într-un interviu pentru revista Avantaje, Ilinca Vandici vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Întrebată dacă s-ar vedea și mamă de fetiță, vedeta a răspuns:

”Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu.

Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.

Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”.

Ilinca Vandici are sprijin total din partea soțului său

Prezentatoarea de televiziune a explicat și cum o susține partenerul său de viață, Andrei Neacșu, în tot ceea ce face.

”Este suficient să mă privească și să înțeleagă că am nevoie de un moment de respiro și atunci mă ia de mână și mergem să bem o cafea noi doi sau să mâncăm ceva împreună ca să mă pot relaxa.

În momentul în care vede că sunt obosită îl ia el pe Zian și petrec timp împreună, lăsându-mi mie răgaz să mă odihnesc. Sunt lucruri sau situații care mie îmi fac plăcere și el mi le oferă fără a face mare caz din asta. Face lucrurile din suflet”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Vedeta a explicat și care este secretul unei relații fericite din punctul ei de vedere.

”Comunicarea, respectul și înțelegerea. O relație nu este un dat, ci trebuie construită continuu. Cred că secretul constă în a reuși să discuți cu partenerul tău și lucrurile bune și mai puțin bune, să lase unul de la el pentru a se ajunge la un numitor comun și pentru a reuși să contribuie amândoi în relație. Este despre respectul pe care trebuie fiecare să îl aibă pentru ceea ce face celălalt”, a completat Ilinca Vandici.

citește și...