Ilinca Vandici: ”Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut”

14.09.2020, 09:55
Ilinca Vandici: ”Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut”
Ilinca Vandici: ”Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui terapeut. Cel care observat schimbări la ea a fost chiar partenerul de viață.

Pentru că s-a confruntat cu probleme de anxietate, vedeta de televiziune Ilinca Vandici a decis să meargă la psiholog.

„Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut. Șoc și groază”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru libertatea.ro.

„Am făcut o greșeală în momentul în care m-am confruntat cu depresia postnatală. Nu am vrut, nu am simțit sau poate nu am crezut că e cazul să apelez la un specialist și am considerat că sunt suficient de puternică să diluez treaba asta de una singură. Lucru care nu mi-a fost favorabil pe termen lung. Iar lunile acestea de pandemie în care am stat acasă, nu am făcut nimic, nu am putut să muncesc, să mă întâlnesc cu prietenii mei, m-au readus cumva în aceeași stare pe care o aveam atunci.

Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă mai simțeam eu așa cum trebuia. Am luat decizia să vorbesc cu cineva despre asta, dacă am înnebunit sau chiar mi se întâmplă niște lucruri. Ei bine, sunt reale, se întâmplă și tocmai de asta o dată pe săptămână stau de vorbă cu un psihoterapeut”, a adăugat prezentatoarea TV.

Soțul a observat că s-a schimbat


Ilinca Vandici a povestit că soțul ei, Andrei Neacșu, a fost cel care a observat schimbări la ea.

„Andrei a văzut că m-am schimbat. Încă din perioada pandemiei, după vreo lună, două, avea momente în care mă întreba ce e cu mine, de ce sunt tristă, dacă s-a întâmplat ceva, să vorbesc cu el.

El a fost primul care mi-a atras atenția, pentru că eu nu-mi dădeam seama că se întâmplă ceva cu mine. Nu știu să-ți spun cum și-a dat seama, dar uite ce important e omul de lângă tine”, a mai spus vedeta.

citește și...