Cum depășește Ilinca Vandici certurile cu soțul ei. Vedeta a explicat foarte clar

29.08.2020, 10:40
Cum depășește Ilinca Vandici certurile cu soțul ei. Vedeta a explicat foarte clar
Cum depășește Ilinca Vandici certurile cu soțul ei. Vedeta a explicat foarte clar

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri legate de familia sa. Aceasta a explicat cum reușește să treacă peste discuțiile în contradictoriu cu partenerul ei de viață.

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.Despre familia sa a vorbit prezentatoarea de televiziune într-un interviu pe care l-a acordar pentru click.ro.

”Relația cu Andrei este una foarte sănătoasă, am construit-o și o construim în continuare. Nu este un dat și niciunul dintre noi nu ne-am luat pe celălalt ca și cum ne-am merita sau ne-am fi suficienți, ba dimpotrivă comunicăm foarte mult să descoperim lucruri care ne plac sau nu.

Avem discuții în contradictoriu pentru că suntem oameni și este normal, dar de fiecare dată încercăm să le rezolvăm comunicând. Mă bucur că Zian vede relația asta dintre noi, este sănătos pentru bărbatul care se dezvoltă și urmează a fi.

Nu ne ferim de gesturi drăguțe în fața lui, ba dimpotrivă, nu ne ferim că mami și tati au nevoie de timp pentru ei, iar Zian înțelege asta. Îi arătăm un tablou al unei familii așa cum ar trebui să fie. Un copil nu, deocamdată. Nu îmi doresc în acest moment. Însă niciodată să nu spui niciodată…”, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa citată.

O mămică fericită

Ilica Vandici a făcut declarații și despre fiul ei, Zian, care are trei ani și de care este foarte mândră.

”Între mine și Zian este o legătură specială, așa a fost din prima clipă în care l-am simțit în burtică. Îl ador, este o dragoste cum nu am putut crede că aș putea trăi. Mă înțeleg foarte bine, comunicăm extrem de bine, petrecem mult timp împreună și suntem atașați.

L-am învățat că eu sunt prietena lui și el e prietenul meu, primește felicitări și recompense atunci când face lucruri bune, îi ofer o educație care să îl formeze că om, îi atrag atenția când greșește, însă nu certându-l, ci explicându-i care sunt posibilele finaluri, în funcție de drumul pe care alege să îl urmeze.

Nu aș putea spune că îmi dă bătăi de cap, este însă extrem de energic. Ai nevoie de multă putere și energie pentru a sta alături de el de dimineață și până seară”, a afirmat prezentatoarea de la Kanal D.

citește și...