Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii de valoare la întoarcerea din vacanță. ”Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng!”

04.02.2022, 11:17
Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii de valoare la întoarcerea din vacanță. ”Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng!”
Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii de valoare la întoarcerea din vacanță. ”Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng!”

Vedeta de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a avut parte de un incident neplăcut la întoarcerea din vacanța din Dubai. Acesta a rămas fără mai multe bijuterii de valoare. ”Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea”, a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D.

Ilinca Vandici a petrecut o scurtă vacanță în Dubai, alături de familia sa. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

La întoarcerea din vacanța în Dubai, vedeta a fost furată pe aeroport. Aceasta a rămas fără mai multe bijuterii de valoare.

Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii de valoare la întoarcerea din vacanță. ”Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este”

Ilinca Vandici a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat. Prezentatoarea de la Kanal D a explicat că a greșit atunci când a ales să-și pună cutiile cu bijuteri în bagajul de cală ș când a decis să nu își sigileze bagajul.

”Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic”, a spus Ilinca Vandici, potrivit wowbiz.ro.

”Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!… Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă (n.r. a fost furată) pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai”, a mai spus vedeta.

citește și...