Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi, la „Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Aș vrea să-l rog să mă ierte”. Ce a făcut-o pe prezentatoarea TV să plângă

26.12.2021, 12:02

Ilinca Vandici s-a emoționat extrem de tare. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi în Gala de Crăciun de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Persoana care a făcut-o pe Ilinca Vandici să nu își ascundă lacrimile este artista Amna. „Iubesc piesa asta”, a spus Ilinca.

Gala de Crăciun de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost una extrem de emoționantă pentru cei prezenți în platou. Una dintre persoanele care a izbucnit în lacrimi a fost Ilinca Vandici, după ce Amna a fredonat niste versuri, care i-au amintit de băiețelul ei.

Amna a avut un moment special în cadrul emisiunii, mărturisind că pentru artiști și persoanele care fac parte din showbiz-ul românesc  perioada sărbătorilor de iarnă este frumoasă, însă poate fi și dificilă, din cauza faptului că familia nu este întregită.

Melodia care a făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă

Artista a cântat o melodie despre sacrificiile pe care le fac mamele pentru copiii lor, pentru a aduce un ban în casă.

„Dragul meu, încerc să ajung la tine/ Mami are treabă și-apoi vine/ Nu te supăra/ Mâine sunt doar a ta”, sunt versurile care au făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă.

Prezentatoarea TV a mărturisit că melodia „Cumpăr timp” o emoționează de fiecare dată când o ascultă, iar în seara de Crăciun melodia a emoționat-o mai mult ca oricând.

„Iubesc piesa asta”, a spus Ilinca. „Fix asta încercăm, să cumpărăm timp. Ilinca, îmi pare rău (n.r.: că a făcut-o să plângă)”, a declarat Amna.

”Aș vrea să-l rog pe David să mă ierte. Este supărat pe mine că sunt atât de mult plecată”

La rândul ei, Amna s-a emoționat până la lacrimi și i-a transmis fiului ei un mesaj înduioșător.

 „Aș vrea să-l rog pe David să mă ierte. Este supărat pe mine că sunt atât de mult plecată. Nu am cum să fac altfel. Suntem doar noi doi. Cineva trebuie să muncească să aibă jucării și tot ce își dorește”, a continuat emoționată Amna în show-ul de la Kanal D.

Ilinca Vandici, la terapie pentru a îmbunătăți relația cu fiul său

Nu doar emoțiile au fost prezente în gala de Crăciun, ci și surprizele. În platou au ajuns și 4 din fostele concurente din primul sezon Celebrities: Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Gină Chirilă și Oană Radu.

Ilinca Vandici a luat decizia să meargă la terapeut, în urma depresiei post-natale.

”Am învățat să-mi ascult copilul, să-l înțeleg. Eu credeam că fac, dar nu făceam real, nu puteam să-l înțeleg. În momentul în care un copil începe și urlă, el urlă dintr-un motiv anume, sau că vrea atenția ta sau că tu nu l-ai băgat în seamă și că el are nevoie de asta.”, a mărturisit Ilinca Vandici.

 

citește și...