Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca Vandici. ”Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”

22.07.2021, 16:31
Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca Vandici. ”Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”
Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca Vandici. ”Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”

Prezentatoarea de treleviziune Ilinca Vandici este măritată și are un băiețel. Aceasta formează un cuplu foarte frumos alături de partenerul ei de viață, Andrei Neacșu. Vedeta de la Kanal D a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie. ”Eram absolut șocată și chiar nu mă aașteptam”, a spus ea.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit, pentru revista Viva, cum a fost cerută în căsătorie de Andrei Neacșu. Acesta a avut-o complice pe mama lui.

Cum a fost cerută în căsătorie Ilinca Vandici.   ”Am început să plâng”

Ilinca Vandici a fost cerută în căsătorie chiar de ziua de naștere a celui care avea să îi devină soț. ”De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie, în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere”, a spus vedeta.

”Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă. În seara în care am fost cerută, a venit lângă mine un ospătar cu un tort; eu încercam să îi explic că tortul este pentru Andrei, că este ziua lui de naștere. Eu nu remarcasem ceva important – că pe tort era un mesaj: „Vrei să fii soția mea?”, apoi a apărut Andrei, a luat microfonul în mână. Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam, nu știam ce mi se întâmplă, deși majoritatea invitaților erau puși în temă despre ce avea să se întâmple. Am început să plâng când m-a cerut în căsătorie, a fost foarte emoționant acel moment”, a detaliat aceasta.

citește și...