Ilie Năstase, reacție neașteptată după episodul violent: ‘M-am împăcat cu Ioana’! Femeia neagă total

14.01.2021, 11:51
Ilie Năstase, reacție neașteptată după episodul violent: 'M-am împăcat cu Ioana'! Femeia neagă total
Ilie Năstase, reacție neașteptată după episodul violent: 'M-am împăcat cu Ioana'! Femeia neagă total

Ilie Năstase a avut o reacție neașteptată după episodul violent din urmă cu aproape o săptămână. 

Fostul tenismen și-a agresat cea de-a cincea soție, pe Ioana, în locuința lor din București. Speriată, bruneta a sunat la 112 și a decis să plece de urgent la Constanța.

Ioana Năstase a detaliat de la ce a pornit conflictul între ea și partenerul său. Ea a explicat că Nasty s-a năpustit din senin asupra ei cu o serie de palme. În plus, bruneta se gândește și la divorț.

Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana?

‘Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa’, a spus Ioana pentru Click!

După aceste afirmații, fostul mare tenisman a aruncat bomba, prin intermediul lui Dan Capatos.

‘Ilie Năstase mi-a spus că azi s-a împăcat cu Ioana’, a declarat Dan Capatos miercuri seara, 13 ianuarie, în emisiunea lui de la Antena Stars.

Se pare că Ilie Năstase a căutat-o pe Ioana și a convins-o să ia masa cu el, pentru a o putea împăca. În schimb, Ioana Năstase are cu totul o altă părere. Aceasta nu s-a lăsat influențată de promisiunile lui Ilie Năstase. Mai mult de atât, nu este prima dată când Ioana Năstase are probleme cu soțul ei.

Ioana Năstase i-a dat replica soțului

‘Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor’, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Pe de altă parte, Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a spus că mariajul lor este șubred. Milionarul a dezvăluit că ar fi fost confidentul Ioanei atunci când bruneta a vrut să divorțeze prima dată de Ilie.
‘Am purtat discuții foarte lungi, telefonice, când Ioana voia să divorțeze. Căsnicia dintre ea și Ilie e șubredă”, a declarat milionarul prin intermediul unui mesaj trimis emisiunea Xtra Night Show.
citește și...